Pomoč

Kako se registrirati?

Z registracijo na Kontrole.net boste postali del največje slovenske spletne skupnosti, ki obvešča o lokacijah policijskih radarjev in kontrol!

Na domači strani portala Kontrole.net zgoraj desno kliknite gumb Registracija, ki vam odpre obrazec za registracijo.

V polje Uporabniško ime vpišite želeni vzdevek ali ime in priimek, v polje E-pošta vpišite vaš e-mail naslov. S klikom na gumb Registracija bo potrditev registracije poslana na vaš e-mail naslov.

S klikom na povezavo Za ponastavitev vašega gesla v prejetem emailu, boste določili geslo za dostop do vašega uporabniškega računa.

V polje vpišite geslo in kliknite na gumb Ponastavi geslo.

Prikazalo se bo obvestilo, da je bilo vaše geslo ponastavljeno.

Postopek registracije je tako končan in lahko začnete z objavo lokacij na Kontrole.net.

Ne morem se prijaviti

Če se tudi po registraciji in aktivaciji uporabniškega računa ne morete prijaviti v Moj račun Kontrole.net, to pomeni, da nekaj ni v redu in se morate obrniti na službo za pomoč uporabnikom.

Če ste pozabili svoje uporabniško ime ali geslo, kliknite Pozabljeno geslo ali uporabniško ime in vpišite svoj e-naslov, ki ga uporabljate za prijavo na portalu Kontrole.net. Poslali vam bomo sporočilo z vašim uporabniškim imenom in povezavo, prek katere lahko spremenite svoje geslo.

V prejetem e-mailu boste kliknili na povezavo Za ponastavitev gesla. Nato boste vpisali novo geslo in kliknili na gumb Ponastavi geslo.

Če nič od navedenega ne deluje, se morate obrniti na podporo uporabnikom preko e-mail naslova info@kontrole.net

Sprememba uporabniških podatkov

Če želite spremeniti podatke, ki ste jih vnesli pri registraciji in tiste, ki se prikazujejo pri vaših objavah lokacij ali radarjev, se morate prijaviti na Kontrole.net in nato v uporabniškem računu Moj uporabniški račun Kontrole.net v desnem zgornem kotu zaslona klikniti Edit profile ali v levem zgornjem kotu zaslona klikniti na nadzorno ploščo, v meniju klikniti na Profil.

Po vnosu želenih sprememb ne pozabite klikniti gumb Posodobi profil.

Kako objaviti lokacijo radarja ali kontrole?

Za objavo lokacije sledite tem preprostim korakom:

 1. Ikona Dodaj lokacijo je v zgornjem desnem kotu portala Kontrole.net. S klikom na ikono začnete postopek objave lokacije.

  Upoštevajte, da so nekatera polja obvezna, saj drugače ne boste mogli objaviti oglasa. Uporabniki, ki so med izpolnjevanjem obrazca prijavljeni v svoj uporabniški račun ne rabijo ponovno vpisovati kontaktnih podatkov, neprijavljeni pa morajo pred objavo oglasa vnesti spodnje podatke.

  Če na Kontrole.net nimate uporabniškega računa, Dodajte kljukico pred besedilom Ustvarite nov uporabniški račun, da boste lahko uporabljali vse funkcije, ki vam jih Kontrole.net ponuja (geslo boste prejeli po e-mailu) ali Prijavite se

 2. Kontaktni podatki (e-email in telefonska ne bo objavljeno):

  2.1 Polje Uporabnik:
  Dodajte kljukico pred besedilom, če želite Ustvariti nov uporabniški račun.

  2.2 Polje Ime in priimek (ali vzdevek): vpišite ime in priimek ali vzdevek.

  2.3 Polje E-mail: vpišite vaš e-mail naslov in pri tem ne uporabljajte presledkov.

  2.4 Polje telefonska številka: vpišite vašo telefonsko številko.

 3. Podatki o lokaciji prometne kontrole ali radarja:

  3.1 V polje LOKACIJA vpišite natančno lokacijo radarja ali kontrole (naprimer na avtobusni postaji, pri gostilni, pri podjetju, pri trgovini, na počivališču, na nadvozu, v križišču, v naselju, v vasi, v mestu, pod mostom, pri vrtcu, pri šoli itd…).

  3.2 Izberite iz seznama občino v kateri se radar ali kontrola nahaja.

  3.3 Če želite, dodajte sliko lokacije radarja ali kontrole.

  3.4 V polje OPIS vpišite kontrola ali radar, v katero smer kontrolirajo, kakšen avto itd.

  3.5 V polje DOVOLJENA HITROST vpišite dovoljeno hitrost na območju radarja ali kontrole, samo s številko, npr. 30

  3.6 V polje KRAJ vpišite kraj (ali mesto, naselje, ulica, vas) kjer je radar ali kontrola.

 4. S klikom na gumb Objavi lokacijo bo lokacija objavljena.

Po uspešno opravljenih predhodnih korakih se vam bo prikazalo potrdilo o objavi lokacije.

Opomba: informacije glede radarja ali kontrole lahko spremenite tudi po objavi. Pojdite v Moj uporabniški račun Kontrole.net, poiščite objavo, ki jo želite spremeniti, kliknite Edit, opravite želene spremembe in kliknite gumb Posodobi.

Kako spremeniti informacije o radarju ali kontroli?

Svoje objave lokacij radarjev ali kontrol lahko urejate kadarkoli, podnevi in ponoči. Spremenite lahko lokacijo, občino, dodate ali izbrišete sliko, opis, dovoljeno hitrost, kraj.

Za urejanje objav obiščite Moj uporabniški račun (do katere lahko dostopate po uspešni prijavi) in sledite naslednji korakom:

 • v navigacijskem meniju kliknite Moj uporabniški račun,
 • izberite objavo radarja ali kontrole, ki jo želite spremeniti, kliknite Edit,
 • vnesite spremembe,
 • in kliknite Posodobi.

Kako izbrisati objavo radarje ali kontrole?

Vaša objava lokacije radarja ali kontrole bo na Kontrole.net objavljena, dokler ne poteče ali do trenutka, ko se ga odločite izbrisati.

Za izbris objave obiščite Moj uporabniški račun (do katere dostopate po uspešni prijavi) in sledite tem korakom:

 • v navigacijskem meniju kliknite Moj uporabniški račun,
 • izberite objavo radarja ali kontrole, ki jo želite izbrisati, kliknite Izbriši, prikaže se vam obvestilo Are you sure? in kliknite Yes za izbris ali Prekliči za preklic postopka izbrisa objave.

Po potrditvi izbrisa vaše objave ni več na portalu Kontrole.net, kar pomeni, da do nje ni več mogoče dostopati na kakršenkoli način.

Srečno! In ne pozabite – kadar ste v dvomih ali potrebujete pomoč, se obrnite na našo podporo uporabnikom preko e-mail info@kontrole.net, kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.